Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Kolumbia 5K

Váš pohľad z Monserrate. Teraz máme prehľad, kde sa čo nachádza a môžeme pokračovať ďalej. 
foto: Al /uploads/galleries/7403/lubos_fellner_l1009816.jpg Ranná káva doma a v ten istý deň pristávame 4 stupne od rovníka vo výške 2640 m n.m. na najlepšom le Bogota je 3. najvyššie položené hlavné mesto sveta a my hneď na začiatok vyrazíme zubačkou na najvyš Bývame v kvalitnom hoteli a teraz prechádzame farebnou historickou štvrťou La Candellaria
foto: Ľubo La Candellaria a decentná slovenská turistka ladí s okolím. Prehliadka s profesionálnym sprievodcom. Zapadlé uličky Bogoty, kam sa až toľko nechodí. Naši sprievodcovia tu žijú a Ľuboš Fellner sa sem te Prehliadku Bogoty nájdete aj v blogu. Vidíme naozaj veľmi veľa. Kolumbia je bezpečná. S BUBO absolútne. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Na návšteve v poprednom Boterovom múzeu v Bogote. foto: Alena Spišáková - BUBO Kávička či rum? Každopádne na vysokej BUBO úrovni. Najlepšie múzeum zlata sveta. Navštívime! A povieme si o El Dorade, kam sa pozrieme zajtra. Dnes vyrážame na celodenný výlet do hôr severne od Bogoty, pozrieť El Dorado a soľnú jaskyňu pod zem Úžasná podzemná katedrála v Zipaquirá. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO V katedrále je všetko zo soli aj táto panenka Mária.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Zipaquirský anjel. Áno aj ten je zo soli. Tu vedľa sú bane na najlepšie smaragdy na svete a v jaskyn Katedrála zo soli je ohromných rozmerov. Čosi úžasné. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Obed a ajiacchio v centre Bogoty na mieste, kde Bogota vznikla. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Obed v Ziupaquire pozostáva z rôznych druhov mäsa.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Odlietame kvalitnými aerolinkami -najnovšími Boeingami- do regiónu kávy. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Aj o káve je tento zájazd.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Kolumbia je rajom na zemi a my si to dnes potvrdíme. Prichádzame do centra Ánd, do oblasti nazývanej Nádhernou krajinkou sa presúvame na džípoch. Na kávové plantáže a do hôr. Alebo vyskúšate ísť na koni? Zariadime! Zona caffetera je veľmi romantická. Kordillery, káva, kolibr Uvidíme najvyššie palmy sveta, 65 -80m vysoké. Tá možnosť je iba tu na svete. foto: Alena Spišáková Tieto palmy sú 2 až 3 x vyššie než akákoľvek palma, ktorú ste videli doteraz. A vy sa ich budete dot Trekking na koňoch či pešo najkrajšou prírodou Kolumbie prekrásnym údolím. 
foto: Ľuboš Fellner - BU Pri trekkingu sme rozdelení na dve skupiny. Toto je záber z tej náročnejšej. 
foto: Ľuboš Fellner - V lesoch lieta stovky kolibríkov. Mestá sme vymenili za prírodu. Dramaturgia tohoto zájazdu je  veľm Sme v srdci nádhernej tropickej prírody. Tvrdí sa že najkrajšej v celej Kolumbii
foto: Ľuboš Fellner Kávová plantáž, kde sa pestuje na 100% iba arabica. TU v Quindio tá najlepšia v celej Kolumbii. Ochu Oberte si vlastnú kávu, ktorú si aj vypijete!  Zájazd Kolumbia 5 K je plný zážitkov.. Najprepracovan Oblečení do tradičného ponča si vyskúšame zber kávy a  povieme si viac o jej pestovaní. foto: Alena Sme v regióne kávy: oficiálne sa volá „Zona Cafetera“. Všetko tu rastie lepšie, aj káva. 
 foto: Ale Kolumbia pestuje najkvalitnejšiu sortu kávy a my uvidíme ako káva rastie, ktorá je zrelá, ako sa trh Ochutnávka a následná kúpa jednej z najlepších káv sveta. Zaslúžený oddych po túre. foto: Ľuboš Fell Zahráte si s nami národnú hru Tejo? Pri pivku Poker? 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Na tomto zájazde navštívime tie najkrajšie, najromantickejšie mestečká v horách. 
foto: Ľuboš Fellne Momentka na ulici v dedine. Ako za starých čias. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Gitaristi v Salento. Počujete? Ide o najromantickejšie mestečko Kolumbie ktoré si dôkladne vychutnám Dáša v Kolumbii 5 rokov žije, Ľuboš ju pre Vás iba tento rok navštívil 2x. V BUBO doťahujeme detaily Druhé najväčšie mesto Kolumbie Medellin a Na prelome storočí bol Medellín štatisticky najnebezpečnejším mestom na svete. S BUBO ste však dnes CNN vyhlásilo Medellin za turistické mesto roka, mesto ktoré je dnes absolútne bezpečné a krásne.  F Medellín je známy nočnými klubmi a unikátnou tanečnou scénou. foto: Alena Spišáková - BUBO Narcos - čo je pravda a čo nie?  Dozviete sa viac. Portrét Pabla Escobara. 
foto: Ľuboš Fellner - BU Ľuboš Fellner pri hrobe Pabla Emilia Escobara. 
foto: archív BUBO Usmiatí a zbalení odchádzame z Medellínu, mesta večnej jari a kvetov smer Karibik! foto: Alena Spišá Sme v najkrajšom meste Kolumbie, v Kolumbijskej Florencii. Bienvenido a Cartagena de Indias. foto: A Katedrála v jednom z najstarších miest Nového sveta
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Vnútro koloniálneho kolumbijského hotela. Kolumbia je o veľmi kvalitných službách. foto: Ľuboš Felln Staré katedrály v Kolumbii.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Cartagena-UNESCO - je skvostom na záver našej cesty. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Na námestí Plaza de los Coches sa predávali otroci a doteraz sa tu jazdí na kočoch ťahaných koňmi. P Posedenie na obranných múroch Cartageny. Mali mesto brániť proti pirátom. 
foto: Ľuboš Fellner - BUB Kolumbia to je celá Južná Amerika v jednom štáte a najkrajší ľudia kontinentu. 
foto: Ľuboš Fellner Kolumbia to v kráse jednoducho vyhráva! Budova, kde vyhlasujú Miss Colombia, veď Kolumbijčanky patri Cartagena - jedno z najromantickejších miest našej planéty.  Určite sa zamilujete aj Vy. foto: Ľuboš Po zorientovaní v meste, ktoré vám ušetrí veľa času, máme plánované voľno na individuálne prechádzky V meste je mnoho kaviarničiek, zmrzlinárni, butikov a aj týmto mesto pripomína Florenciu. Dostanete Bazén nášho hotela, ktorý je priamo na pláži Karibiku. Oddych s karibským rumom, ktorý je sladší než Počas plážového pobytu je možné absolvovať fakultatívny výlet na Isla del Rosario, kde sa dá potápať Ešte viac zážitkov v Kolumbii v spoločnosti BUBO. foto: Frederik Schwall - BUBO Na záver je možnosť doobjednať si luxusný hotel Intercontinental Cartagena. Pre náročných BUBO klien Doprajte si možnosť stráviť pár noci luxusu v závere pobytu pri mori. foto: Intercontinental Cartage Výhľady z luxusného hotela Intercontinental Cartagena. 
foto: Intercontinental Cartagena Hotel Kolum Exkluzívny interiér hotela Intercontinental Cartagena. 
foto: Intercontinental Cartagena Hotel Kolum Intercontinental Cartagena - nájdete v doplnkových službách k zájazdu. Ak máte radi pekné hotely, určite vyskúšajte. Luxusný Intercontinental je najnovší prírastok v meste Ľuboš Fellner, garant tohoto zájazdu, Vám máva z kolumbijského karibského ostrovčeka a srdečne pozýv
Destinácia: Kolumbia
Kód zájazdu: 1333605
Cena od: 3 405 €
Príplatky od: 570 €
Doprava: letecká
Termín: 17.07.2024 10/9 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83372815

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Pobytovo-poznávacie
Bogota Typ ubytovania:
Kolumbia, Capital District, Bogota
Cartagena
Kolumbia, Bolivar, Cartagena
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.