Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Taiwan, Hongkong, Macao, Dubaj

Začíname v modernej metropole Taiwanu, Taipei. foto: Archív BUBO /uploads/usr/10937/lubosfellner_hongkong_macao_143.jpg Špeciálne jednotky držia čestnú stráž na pamätníku prvého taiwanského prezidenta Čankajška. foto: Ad Na nočných trhoch nájdete všetko možné a nemožné, od suvenírov až po čerstvé ryby. foto: Archív BUBO Ak viete kde hľadať tak aj v metropole ako Taipei nájdete tiché uličky a zelené kúty. 
 foto: Adam Z Divoké severné pobrežie Taiwanu s úžasnými kamennými tvarmi vytvorenými eróziou v národnom parku Yeh Pieskovec v parku postupne eroduje a vytvára útvary podobné hríbom, ktoré potom dostávajú exotické m Okrem známych hríbových útvarov vytvára erózia v národnom parku Yehliou aj úžasne hladké plochy, kto Vyhliadka na severné pobrežie z tradičného baníckeho mestečka Jiufen. Práve tu vznikla zlatá horúčka Rezance vo vývare s kúskami hovädzieho mäsa sú, podobne ako u nás halušky, národným jedlom Taiwanu. Prapôvodná kultúra Taiwanu pred čínskou kolonizáciou bola príbuzná skôr Polynézii ako Číne. foto: Ad Najslávnejší pohľad na Hong Kong nájdeme na preslávenej vyhliadke Victoria Peak. foto: Robert Taraba Doprajte si luxusný pobyt  uprostred živého a rušného Kowloonu v hoteli The Mira. foto: The Mira Hon V hoteli The Mira máte možnosť vybrať si spomedzi 6 reštaurácii či barov, ktoré sú považované za jed Z vrchu vyhliadky vidíme ako sa pod nami rozprestiera celý Viktóriin prístav - pulzujúce srdce Hong Nenechajte si ujsť možnosť ubytovať sa v najvyššie položenom hoteli na svete v The Ritz Carlton Hong Už jazda preslávenou lanovkou Peak Tram na Victoria Peak je zážitkom a poskytuje nám unikátny pohľad Preplavíme sa Viktóriiným prístavom, centrom Hong Kongu a jedným z najznámejších prístavov našej pla V Hong Kongu nás víta symfónia svetiel - najväčšia každodenná laserová show na svete. foto: Adam Záh Vyhliadka na Victoria Peak je krásna či už si ju pozrieme cez deň, alebo v noci. foto: Archív BUBO Večer prístavom premávajú tradičné džnky, ktoré dodávajú mestu úžasný kontrast medzi historickým a m Jedným z ďalších kontrastov sú električky mestskej hromadnej doprav inšpirované anglickom. foto: Sam Jeden z najlepších systémov metra na svete nájdeme práve pod ulicami Hong Kongu. 
 foto: Samuel Klč Vyskúšame chute južnej Číny. foto: Archív BUBO Mystickú atmosféru a tradíciu vieme precítiť priamo v srdci moderného Hong Kongu v chráme Man Mo. fo Miestni si ctia svoje tradície rovnako ako tomu bolo pred stáročiami. foto: Samuel Klč - BUBO Podobne ako v minulosti, aj dnes veriaci v Hong Kongu píšu svoje želania a priania na červené štítky Navštívime rôzne trhoviská Hong Kongu - hračky, suveníry, domáce zvieratá, kvety, alebo vtáky, každý Priamo na ulici tu nájdeme aj smutne známy obchod so žraločími plutvami. foto: Samuel Klč - BUBO Hong Kong to nie sú len mrakodrapy a obchodné štvrte, ale aj úchvatné obytné štvrte s panelákmi o kt Keď prechádzate ulicami obytných štvrtí tak sa cítite akoby ste boli v úplne inom svete. foto: Samue Hong Kong má prívlastok najvertikálnejšieho mesta nad svete a keď prechádzate jeho úzkymi natlačeným Vyskúšate najlacnejší Michelin na svete? foto: Archív BUBO Únik z ruchu veľkomesta nám poskytne výlet na Veľkého Budhu. foto: Samuel Klč - BUBO Keď ste v areáli Veľkého Budhu, a v priľahlom chráme Po Lin, tak máte pocit, že nemôžete byť stále v Veľký Buddha je symbolom iného Hong Kongu, ale zároveň je jednou z najpopulárnejších a najviac navšt Naša cesta pokračuje do Macau - mesta histórie a hazardu. foto: Archív BUBO Televízna veža, Macao (338 m). foto: Archív BUBO Koloniálna pevnosť a obrovské kasíno, dve tváre Macau na jednej fotografii. foto: Adam Záhorský - BU Macao nám poodkryje svoju tvár nepochybného globálneho epicentra hazardného priemyslu. Je tu viac ka Najslávnejšie kasíno ázijského Las Vegas, Macao. foto: Archív BUBO Najväčšie kasíno sveta, Venetian, Macao. foto: Archív BUBO Zároveň sa zoznámime s Macau ako historickým mestom. Najlepšie túto jeho tvár uvidíme na hlavnom nám Pripomienkou multikulturalizmu mesta je aj protestantský cintorín. foto: Samuel Klč - BUBO A sme v Dubaji, pod vežou Burj Khalifa (828 m). foto: Archív BUBO Z púšte vyrástla budúcnosť ľudstva, Dubaj. foto: Archív BUBO Ikona Dubaja, Burj al Arab. foto: Archív BUBO foto: Archív BUBO Zahrajte si golf v Hongkongu, alebo na tomto ihrisku so skvelým výhľadom na najvyššiu budovu sveta v Hotelový rezort The Palm pod taktovkou Sofitelu je luxusným miestom na záver zájazdu, kde si vychutn Hotelový komplex má elegantne zariadené izby vybavené štandardom kvalitného hotela. foto: Sofitel Th Sofitel The Palm vsadil na to, že svoj rezort zaobalil do pocitu Francúzskej Polynézie a všade okolo Ak dostanete hlad, rezort vám ponúka šesť reštaurácii, kde si viete vychutnať všetko od čínskej, ara
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333134
Cena od: 4 340 €
Príplatky od: 546 €
Doprava: letecká
Termín: 24.06.2024 15/14 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83309485

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Taipei Typ ubytovania:
Taiwan (Čína), Taipei (Tchaj-pej)
Hong Kong
Čína, Hongkong
Macao
Čína, Macao
Dubaj
SAE, Dubai, Dubaj!
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.