Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Lovci ľudožrútov

Vychutnáte si aj západ slnka nad Gardens by the Bay a skleníkmi s botanickou záhradou? foto: Ľuboš F Nekonečný bazén a deň, ktorý zdá sa nikdy nekončí. Príjemná aklimatizácia. Foto: Ľuboš Fellner - BUB /uploads/covery_2019/lovci_ludozrutov.jpg Globalizácia je nezastaviteľná. Možno sme my poslednou generáciou, ktorá vie tieto portréty zrealizo Čaká nás noc v najikonickejšej stavbe Singapuru. foto: Marina Bay Sands Vitajte na jednom z najexotickejších miest na svete. Túto cestu z dielne BUBO prekoná máločo. Foto: Príchod do luxusného hotela Marina Bay Sands. To, čo je pre Paríž Eiffelova veža, je dnes pre Singap Budova v tvare nádherného lotosu hostí Art Science Museum. foto: Marina Bay Sands Reštaurácia v hoteli Marina Bay Sands je samozrejme topkou v celom meste. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Luxus, ktorý si zaslúžite. foto: Marina Bay Sands Vybrať si môžete z až 80 reštaurácií. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Počkajte si na svetelné show, ktorá sa odohráva priamo na Vašom hoteli. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Izba v Marina Bay Sands. foto: Marina Bay Sands Prejdite sa popod gigantické stromy a navštívte mega skleník s flórou celého sveta. Foto: Martin Šim Superstromy v singapurských záhradách. foto?: Ľuboš Fellner - BUBO Most v tvare DNA. Foto: Martin Šimko - BUBO Odporúčame si užiť let v business class triede. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Prelet do krajiny silných mužov. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Pristáli sme v jednom z najexotickejších hlavných miest sveta. Vitajte v Port Moresby. Foto: Ľuboš F Izolované hlavné mesto, ktoré nie je spojené so zvyškom krajiny žiadnou cestou iba lietadlom. No aj Úlovky na rybacom trhu Koki v centre mesta odkiaľ sa dá ďalej iba doletieť. Foto: Ľuboš Fellner - BU Sme lovci ľudožrútov! Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Náčelník nám temperamentne vysvetľuje, že oni turistov nejedia. No čo potom tá lebka vpravo dole? Fo Najsilnejší kmeň Huliov v celej PNG.
foto: Martin Šimko - BUBO Fascinujúci život kmeňov, ktoré z našej planéty rýchlo miznú. Nie je také ľahké nafotiť tieto portré Uvidíme a zažijeme veci, o ktorých existencii väčšina ľudí ani netuší. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Sme vo výške cca 1700 metrov. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Uvidíme aj tradičné kmeňové tance. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Zatancujete si s domorodými kmeňmi aj vy?
Foto: Martin Šimko - BUBO Krásne portréty domorodcov na každom kroku. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Exotický kmeň si prezerá katalóg BUBO. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Exotické kmene, ktoré nenájdete nikde inde na svete. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Fascinujúca vysočina PNG. Tento svet je čosi úplne iné. Foto: Martin Šimko - BUBO Po tzv. „diaľnici vysočiny“, kamenistej ceste, drsnou, zelenou krajinou sa presunieme do úrodného úd Odkiaľ pochádza žltá hlinka, a odkiaľ biela? Kde žijú, ako bojujú, ako sa starajú o svoje manželky? Babylon kmeňov spoznáme cez ich rozličné vzory, odevy, masky, totemy. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Aj mladá generácia má záujem si udržať kmeňové tradície. Foto: Martin Šimko - BUBO Šalamúnove ostrovy. Jedna z najmenej navštevovaných krajín sveta. A vy ste to dali! Foto: Ľuboš Fell 857 rozličných jazykov, stovky kmeňov, maximálna exotika. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Ich maska váži aj 10 kg.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Kmeň bahenných mužov. Foto: Martin Šimko - BUBO Exotický kmeň bahenných mužov, ktorý nenájdete nikde inde na svete. Foto: Martin Šimko - BUBO Úvod do kmeňovej kultúry ako sa patrí. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Nahé telá potreté blatom, ktoré po zaschnutí zanecháva na tmavom tele biely odtieň. foto: Ľuboš Fell Asaro je domov slávnych Kmeň z hôr v okolí Goroky. Tajomný, skrytý, hovoriaci svojim vlastným jazykom. Foto: Ľuboš Fellner - Exotické kmene, ktoré nenájdete nikde inde na svete. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Fascinujúci život kmeňov, ktoré z našej planéty rýchlo miznú. Nie je také ľahké nafotiť tieto portré Zdá sa, že ľudožrúti lovia nás, ale záber stál zato! Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Papua Nová Guinea leží na 2. najväčšom ostrove sveta, kde si domorodci z iných kmeňov nerozumejú čas Jeden z Kmeň kostier s fascinujúcim príbehom. Foto: Martin Šimko - BUBO Cítite (aj z fotografie) tú energiu? Ten zápal v tanci? Exotiku vidíte na prvý pohľad, však. No v sk Ide o svet, ktorý sa skončil včera. No tu akosi stále pokračuje. Papua je úžasná v tom, že práve tu Stojíme pri ohni ako v praveku.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Nové Írsko (Latangai) je rajom na zemi. Boluminski Highway a unikátna kultúra Malangan. Foto: Ľuboš Tisíce rokov títo ľudia cestovali iba na drevenom kanoe a žili v maximálnej izolácii a kmeňovom nepr Raj v Kaviengu, Novom Írsku. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Blondiaci v Novom Írsku neďaleko Kaviengu. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Kokopo vs Rabaul. Záber z golfového ihriska. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Tolaiovia praktizujú matriarchát a vyznávajú tajné spoločenstvo Duk Duk. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Pristáli sme v Neu-Pommern v Herbertshöhe, meste mangrovníkov. Sme na hyper exotickom ostrove Nová B Úžasný zážitok. Takto si na ostrove Nová Británia predstavujú kresťanstvo. Foto: Ľuboš Fellner - BUB Začiatok výšľapu na sopku Tavurvur. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Výstup na vrchol činnej sopky Tavurvur. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Až na samotný vrch sopky Tavurvur. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Duchovia zdvíhajúci sa z ohnivého pekla, Rabaul. Mystérium ohňa. Ľuboš je na túto fotografiu hrdý. F Cestou na Guadalcanal Memorial. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Prekročíme rieku White River a všetko sa mení, mesto razom skončilo a nasledujú sympatické drevené d Šalamúnove ostrovy sú fantastické. Tak, ako celá táto cesta, ktorú prešlo absolútne minimum ľudí. Te
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333095
Cena od: 12 360 €
Príplatky od: 690 €
Doprava: letecká
Termín: 12.11.2024 17/16 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83309037

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Kombinované pobyty
Singapur Typ ubytovania:
Singapur, Singapur
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.