Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Papua Nová Guinea a luxusný Singapur

Budova v tvare nádherného lotosu hostí Art Science Museum. foto: Marina Bay Sands /uploads/usr/10908/zajazdy/papua/thal6322.jpg Vychutnáte si aj západ slnka nad Gardens by the Bay a skleníkmi s botanickou záhradou? foto: Ľuboš F Prejdite sa popod gigantické stromy, navštívte mega skleník s flórou celého sveta. Je to hneď pod va Traduje sa, že asi 200 rokov dozadu skupina prieskumníkov išla objavovať nedotknutú prírodu Papui No Čaká nás fantastická cesta luxusným Singapurom a ľudožrútskou Papuou. Pripravení? Foto: Martin Šimko Kazuár je typické papuánske zviera. Nádherný, čo poviete?
Foto: Martin Šimko - BUBO Ženy, ktoré stále žijú spôsobmi svojích predkov Špeciálny mix blata má slúžiť ako ochrana pred zlými duchmi a rovnako aj pred zbraňami nepriateľov Tance kmeňa Moko Moko Ulovíme podobnú fotku kmeňa Huli? Bojovníci kmeňa Asaro Mudman Kmeň Horiacich hláv z Gimmesave Kmeň Moko Moko Starešina kmeňa Huli Deti, ktoré sú vychovávané podľa tradícií kmeňa Huli Kmeň Bena, v ktorom sa muži očisťujú krvácaním z nosa Tradičné horiace čelenky kmeňa kostlivcov Pridáte sa a vydržíte teplo sálajúce z horiacej čelenky? Kmeň Asaro Mudman - alebo bahenní ľudia, sú jedným z najznámejších kmeňov, s ktorými sa na našej ces Bol vyslaný pátrací tím, ktorý ale našiel iba jakyňu plnú ľudkých kostier a lebiek Mysleli si, výskumníkov zjedli členovia kmeňa kostlivcov V jaskyni sa potulovala obrovká príšera, ktorú ale členovia kmeňa cheli oklamať tak, že si na telo m Príšera sa nechala oklamať, myslela si, že sú všetko iba ohlodané kostry a výskumný tím spolu s bojo Táto legenda sa stala veľmi pevnou súčasťou kmeňovej kultúry a na uchovanie tejto spomienky, sa táto Vtedy sa maľovali kostry iba jednoduchými ťahmi bielej farby (väčšinou išlo o guáno; netopieri trus) Dnes má každá namaľovaná čiara vlastný význam a je úzko spätá s históriou, kde si pripomínajú svojic Po luxusnom Singapure budeme bývať v Eko lódžiach, ktoré sa nachádzajú priamo v džungli, takže sa as Príchod do luxusného hotela Marina Bay Sands. To, čo je pre Paríž Eiffelova veža, je dnes pre Singap Čaká nás noc v najikonickejšej stavbe Singapuru. foto: Marina Bay Sands Izba v Marina Bay Sands. foto: Marina Bay Sands Nekonečný bazén a deň, ktorý zdá sa nikdy nekončí. Príjemná aklimatizácia. foto: Ľuboš Fellner - BUB Je to paráda a raz tento hotel vyskúšať nie je zlé. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Toto sme my, bazén je náš a svet odohrávajúci sa tam dole je náš taktiež. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Luxus, ktorý si zaslúžite. foto: Marina Bay Sands Reštaurácia v hoteli Marina Bay Sands je samozrejme topkou v celom meste. Fotografia: Ľuboš Fellner Vybrať si môžete z až 80 reštaurácií. foto: Marina Bay Sands Obzvlášť v noci je Singapur fascinujúci. Užite si ho z infinity bazéna. foto: Marina Bay Sands Jedna z najznámejších stavieb sveta, ktorú na dnes voláme svojím domovom. Foto: Martin Šimko - BUBO Počkajte si na svetelné show, ktorá sa odohráva priamo na Vašom hoteli. foto: Samuel Kĺč - BUBO Z hotela sa chodbou dostanete do najluxusnejšieho nákupného centra mesta, kde slovo zľava nepoznajú. Most v tvare DNA. Singapur = futuristická architektúra. foto: Martin Šimko - BUBO Superstromy v singapurských záhradách. foto?: Samuel Kĺč - BUBO Nahliadnete aj do skleníkov s rôznymi druhmi rastlinných ekosystémov? foto: Samuel Kĺč - BUBO Úvod do kmeňovej kultúry ako sa patrí. 
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Globalizácia je nezastaviteľná. Možno sme my poslednou generáciou, ktorá vie tieto portréty zrealizo Aj mladá generácia má záujem si udržať kmeňové tradície.
Foto: Martin Šimko - BUBO Dedinka Hanuabada v hlavnom meste Port Moresby, kde domorodci žijú v domoch postavených na drevených Domorodci majú málo, ale aj napriek tomu sú šťastní.
Foto: Martin Šimko - BUBO Aj v tejto diaľke BUBO drží štandard. Toto je náš Vysmiata býva aj staršia generácia.
Foto: Martin Šimko - BUBO Farebné portréty, ktoré budú najkrajšími vo vašej fotozbierke. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Dominantný kmeň silných chlapov Huli.
Foto: Martin Šimko - BUBO Sme lovci ľudožrútov! 
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Takto vyzerá muž z kmeňa Wigmenov.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Spoznáme fascinujúci život kmeňov, ktoré z našej planéty rýchlo miznú. Nie je také ľahké nafotiť tie Najobávanejší kmeň v celej PNG. Bojíte sa?
Foto: Martin Šimko - BUBO Príprava na festival. Kým sa Po tzv. „diaľnici vysočiny“, kamenistej ceste, drsnou, zelenou krajinou sa presunieme do úrodného úd Život vo vysočine PNG je zvláštny, ale o tom je exotika.
Foto: Martin Šimko - BUBO Územím Chimbu sa dostaneme do Kundiawy skrytej v tieni najvyššej hory krajiny Mt. Wilhelm. 
Foto: Ľu Krásne portréty domorodcov na každom kroku.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Táto krajina je extrémne rôznorodá. V PNG sa rozpráva 857mi rozličnými jazykmi.
Foto: Martin Šimko - Asaro je domov slávnych Nahé telá majú potreté blatom, ktoré zaschnuté zanecháva biely odtieň na tmavom tele.
foto: Ľuboš Fe Bahenní muži a ich fascinujúci životný príbeh.
Foto: Martin Šimko - BUBO Ich maska váži aj 10 kg.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Fascinujúci život kmeňov, ktoré z našej planéty rýchlo miznú. Nie je také ľahké nafotiť tieto portré Krásne pomaľované ženy z rôznych kmeňov.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Exotické kmene, ktoré nenájdete nikde inde na svete. Váš BUBO sprievodca a miestny sprievodca vám po Uvidíme aj tradičné kmeňové tance.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Kostlivci sú spomedzi kmeňov jedni z najatraktívnejších. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Z kmeňa kostier budete nadšení.
Foto: Martin Šimko - BUBO Papua Nová Guinea leží na 2. najväčšom ostrove sveta, kde si domorodci z iných kmeňov nerozumejú čas 857 rozličných jazykov, stovky kmeňov, maximálna exotika. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Tieto ženy sú spod sopky Mt. Hagen.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Exotický kmeň si prezerá katalóg BUBO. 
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Rozličné vzory, odevy, masky, totemy. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Domorodé kmene vo vysočine videli bieleho človeka prvý krát len prednedávnom, a to v roku 1932. Takt Toto nie je rajka, ale papagáj Ladniak (Eclectus roratus). Samec je zelený a samica červená. No pozn Svet dávnych tradícií, ktorý tu akosi stále pokračuje. Papua je úžasná v tom, že práve tu sa pôvodné
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333015
Cena od: 5 620 €
Príplatky od: 1 059 €
Doprava: letecká
Termín: 24.07.2024 11/10 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83307551

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Kombinované pobyty
Singapur Typ ubytovania:
Singapur, Singapur
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.