Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Madara

Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s Hotel Madara- Bulharsko - Zlaté Piesky s
Destinácia: Bulharsko, Zlaté piesky
Kód zájazdu: 1331670
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Madara

TV basketbal chladnička,minibar volejbal wellness, spa stolný tenis bazén vnútorný parkovisko detské ihrisko detský bazén plážový servis piesočnatá pláž trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Rýchly popis:

Komfortný hotel s prijemnou atmosférou, ktorý je situovaný uprostred rozľahlej zelene a stromov. Poskytuje všetky podmienky pre strávenie pohodovej rodinnej dovolenky.



Poloha:

Hotel je situovaný vo svahu a na pokojnejšom mieste, v letovisku Zlaté Piesky, umiestnený v obklopení zelene a stromov. Najbližšie nákupné možnosti a zábavu nájdu hostia len 50 m od ubytovania alebo v 350 m vzdialenom centre letoviska (obchody, bary, reštaurácie, diskotéky, kaviarne, tradičný trh,a iné turistické atrakcie). 
Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 125 km.



Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, WiFi pripojenie v priestoroch recepcie, vonkajší bazén s detskou časťou, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, vnútorný bazén, udržiavaná záhrada, hotelová reštaurácia s terasou, lobby bar, sailors bar, výťah, detské ihrisko, multifunkčné ihrisko, hotelové animácie, úschovňa batožiny, spa centrum (za poplatok), parkovisko (za poplatok), šport: stolný tenis, volejbal a basketbal 

 

Izby:

Hotelový rezort disponuje 242 izbami rozmiestnenými v šesťposchodovej budove s výhľadom na letovisko. Hotel disponuje dvojlôžkovými izbami (možnosť prístelky formou pohovky), rodinnými izbami (prepojené dvojlôžkové izby), junior suitami (jedna väčšia miestnosť, dvojlôžko a 2 prístelky formou pohovky alebo poschodovej postele) a apartmánmi (spálňa obývacia časť s pohovkou pre 2 osoby).  Všetky ubytovacie jednotky sú vybavené vlastnou kúpeľňou (sprcha alebo vaňa, toaleta, sušič vlasov), telefónom, klimatizáciou, SAT/TV, balkónom, za poplatok: minibar, Wi-Fi pripojenie, trezor.



Stravovanie:

all inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.

 


Pláž:

Dlhá piesočnatá pláž je vzdialená cca 10 minút chôdze od areálu hotela (cesta vedie aj po schodoch).  Ležadlá, slnečníky a vodné atrakcie sú za poplatok. 


Doprava:
letecká

V cene je zahrnuté:

ubytovanie s príslušnými službami na vybraný počet dní, letenka na pravidelnej linke, príručná batožina, podpalubná batožina , transfer letisko – hotel – letisko, asistenčné služby delegáta (na telefóne).


V cene nie je zahrnuté:

servisné poplatky pre osoby nad 2 roky 199 EUR/os., osoby do 2 rokov 50 EUR/Os., palivový a emisný príplatok pre osoby nad 2 roky 25 EUR/os./pobyt.

Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia Covid)  KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 5,00 EUR/osoba/deň.


Typ stravy:
all inclusive

Informácie o krajine a stredisku:

Bulharsko

Leží na Balkánskom polostrove a celé východné pobrežie krajiny obmýva Čierne more. Táto neveľká krajina láka turistov svojou bohatou históriou, piesočnatými plážami a čistým morom s pozvoľne klesajúcim dnom, krásnou prírodou i neodolateľnými špecialitami tradičnej bulharskej kuchyne a lahodným vínom. Návštevníkov nadchnú starobylé pamiatky v Nesebare či Varne, pulzujúca atmosféra v blízkom Burgase, krásna príroda i povestná ochota a pohostinnosť miestnych obyvateľov. Ak Vás láka predstava dovolenkovej pohody, zábava v blízkych vodných parkoch, spoznávanie histórie, večerné prechádzky po promenádach s možnosťami výhodných nákupov, potom bude Bulharsko tou správnou voľbou.

Moderné stredisko Zlaté piesky je vzdialené 17 km od Varny a patrí medzi najznámejšie v Bulharsku.

Môže sa popýšiť vybudovanou infraštruktúrou, výbornou kvalitou a rozsahom služieb i dostatkom zábavy. Pomenovanie Zlaté Piesky si stredisko vyslúžilo podľa zlatej farby piesku na 4 km dlhej pláži, ktorá sa považuje za jednu z najlepších v Európe. Lemuje ju príjemná promenáda  s obchodíkmi a kvetinovými záhonmi.

V centre strediska sa nachádza zábavný park s miniatúrami svetových atraktivít, ako napr. Eiffelova veža, Londýnske oko a podobne. Dopravu po stredisku zabezpečuje turistický vláčik.



Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.