Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

4-dňový letecký zájazd do Nice

Destinácia: Francúzsko, Provence-Alpes-Côte d’Azur
Kód zájazdu: 1330232
Cena od: 619 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

29.08.2024 4 dni First Minute 619 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Vydajte sa s nami na Francúzsku riviéru, známu tiež ako Azurové pobrežie do jednej z najznámejších oblastí. Zájazd na 4 dní s ubytovaním v hoteli s raňajkami len za 549 €.

Prečo si vybrať práve tento letecký zájazd?
Cena je vrátane priority (dodatočnej príručnej batožiny), letiskových, palivových a bezpečnostných príplatkov, ktoré si iné CK účtujú zvlášť a pohybujú sa vo výške 180 - 250 €.

Program zájazdu:
1. deň:
Odlet z Viedne do Nice, transfer na hotel a následne po ubytovaní v závislosti od letového poriadku bude nasledovať prehliadka Nice (radnica, opera, námestie Massena, luxusná anglická promenáda), prípadne osobné voľno na vychutnanie večernej atmosféry tohto pulzujúceho mesta – uličky, kaviarne a reštaurácie – možnosť nákupov.

2. deň:
V ranných hodinách sa presuniete vlakom do mestečka Grasse, presláveného výrobou svetoznámych francúzskych parfémov. Tento región nie je bez príčiny nazývaný svetovým hlavným mestom vôní. Mesto je  obklopené rozľahlými poliami a lánmi kvetín, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou tunajších parfémov. Zastavíte sa v parfumérií Fragonard, kde po prehliadke budete mať možnosť zakúpenia voňavého darčeku pre seba alebo blízkych. Na obed sa presuniete vlakom do filmového mesta Cannes. Pôvodne išlo o malú a nenápadnú rybársku dedinku, ktorá kedysi dávno patrila Ligúrii a v minulosti bola spojená s legendami o sv.  Honoratovi a mužovi so železnou maskou. Vystúpite na kopec malebnej stredovekej štvrte Le Suquet. Môžete navštíviť kostol Notre-Dame d'Espérance a relaxovať nádhernými výhľadmi na mesto a Vieux Port plného jachet. Následne si užijete atmosféru na trhovisku Marché Forville, strmé vydláždené uličky a presuniete sa k Palais des Festivals et des Congres de Cannes, kde sa od roku 1946 koná filmový festival. Osobné voľno do odchodu vlaku prežijete na jednej z najelegantnejších ulíc na francúzskej riviére, bulvári lemovanom palmami, Boulevard de la Croisette – možnosť kúpania. Návrat na hotel.

3. deň:
V ranných hodinách sa presuniete vlakom do Monackého kniežatstva. Prehliadku mesta začneme prechádzkou po trati Veľkej ceny formuly F1 k oceánografickému múzeu. Prejdeme sa okolo katedrály, parlamentu a kniežacieho paláca, a budete si užívať výhľady na prístav Fontvielle na jedne strane a na prístav, štvrť Condamine, na druhej strane. Presuniete sa ku Casino, kde budete mať osobné voľno. Možnosť individuálnej návštevy oceánografického múzea. Vlakom sa presunieme do mesta Antibes – ktoré vybudovali Gréci, ako novú osadu oproti starej osade Nice. Podľa toho dostalo i mesto pomenovanie: Antipolis a to bol už len kúsok k zrodeniu dnešného názvu, Antibes.  Prejdete sa cez prístav Port Vauban (dnes ide o najväčší súkromný prístav stredomoria) okolo Musée Picasso (možnosť návštevy v rámci osobného) – kde je k nahliadnutiu 1 z najväčších zbierok Picassových prác (24 malieb, 44 kresieb, 11 olejomalieb a mnoho iného) k trhovisku Marché provençal.
Osobné voľno na nákupy, kúpanie na pláži Plage du Ponteil, prípadne individuálna návšteva morskej zoologickej záhrady Marineland, kúsok za mestom. Návrat na hotel.

4. deň:
Osobné voľno do odletu, možnosť nákupov, prípadne kúpania. Presun na letisko, odlet do Viedne.

V cene je zahrnuté:
• letenka Austrian / Ryanair: Viedeň - Nice - Viedeň vrátane všetkých poplatkov
• 1x príručná batožina do 10 kg s rozmermi max 45 x 40 x 25 cm
• 3x ubytovanie v hoteli s vlastným sociálnym zariadením a sprchou
• 3x kontinentálne raňajky
• 4-dňová prehliadka so sprievodcom
• prehliadky podľa programu bez vstupov
• zákonné poistenie v znení zákona č. 170/2018 Z. z.

V cene nie je zahrnuté:
• cena za kompletnú dopravu počas celého zájazdu cca 35 € osoba
• príplatok za jednoposteľovú izbu (200 € na celý zájazd)
• transfer letisko - hotel - letisko - 60 € na osobu
• komplexné cestovné poistenie (možnosť poistiť sa cez CK za zvýhodnených podmienok v poisťovni UNIQA: 2,80 € / deň do 70 rokov, 3,80 € / deň nad 70 rokov)
• pobytová taxa - hradí sa na mieste
• prípadné vstupy do múzeí, pamiatok, atď. (individuálne viď nižšie)
• príplatok za transfer Bratislava - letisko Schwechat - Bratislava: 35 € (nie je povinný)
• odporúčané vreckové min. 150 € na osobu

Možné výdavky na vstupy (ceny sú orientačné a môžu sa meniť, hradia sa na mieste):
• Kniežací palác + Napoleonovo múzeum + Múzeum oceánografie – 19 € (dospelý), 11 € (13-18 rokov), 9 € (8 - 12 rokov), 7 € (4 - 7 rokov)


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.