Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Nice s návštevou Monaka

Prince palace and staré mesto Monaka Prístav v Monaku Kasíno v Monte Carlu Pláž v Nice Fontána v Nice Pohľad na mesto Nice Jachty v prístave Monaka Ležadlá so slnečníkmi na pláži
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1327900
Cena od: 884,76 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy

Výber termínu

17.10.2024 4 dni First Minute 884,76 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Úvod:
4-dňový letecký zájazd.
Jedno z najkrajších miest Francúzskej riviéry so slávnou 5 km dlhou promenádou, vyniká svojím šarmom, stredomorskou atmosférou, históriou, vynikajúcimi reštauráciami, kde vonia skvelé jedlo a vznáša sa vôňa vína. Spoznajte umenie cez Chagallovo múzeum a ospevované monacké Monte Carlo, ktoré vás nenechá na pochybách o svojom luxuse a jeho typickej dokonalosti. 

1. deň:
Priletíme do nádherného mesta Nice, „Kráľovnej riviéry“. Jedno z najkrajších miest francúzskej riviéry si nesie pomenovanie podľa gréckej bohyne Niké. Prejdeme sa Starým mestom, uvidíme jedno z najznámejších námestí Massena sfontánou, na trhu ochutnáme gurmánske špeciality. Presunieme sa na Promenade des Anglais. Nevynecháme slávny hotel Negresco a Operu. V meste nájdeme množstvo zákutí, ktoré prajú prechádzkam a umelecké pamiatky budú striedať subtropické záhrady. Vystúpime na Colline du Chateau (90 m.n.m.), odkiaľ sa nám naskytne panoramatický výhľad na Nice, celú promenádu s plážou a hlavný prístav Port Olympia.

2. deň:
Doobeda sa miestnou dopravou presunieme do malebnej, priam až rozprávkovej dedinky v orlom hniezde Eze. Vďaka svojej polohe a nadmorskej výške (429 m.n.m.) ponúka nádherné výhľady do okolia. Na mieste stredovekej pevnosti sa tu rozprestiera Jardin Exotique ďEze exotická záhrada plná nevšednej flóry sjaskyňami a vodopádom. Navštívime aj manufaktúru na výrobu slávnych francúzskych parfumov Fragonard.

3. deň:
Vyberieme sa na celodenný výlet do mesta presláveného Grace Kelly, do Monaka. Mestský štát je známy históriou a noblesou ale aj závodmi Formuly 1. Spoznáme Monte Carlo, miesta, kde sa natáčali filmy o Jamesovi Bondovi. Najbohatšia časť Monackého kniežatstva očarí známym hotelom Paris, Kasínom a luxusnými butikmi. Navštívime jedinečné oceanografické múzeum a Monackú katedrálu v ktorej je pochová Grace Kelly a Rainier III. ako aj ďalšie kniežatá z rodu Grimaldiovcov. Fakultatívne je možné navštíviť kniežací palác.

4. deň:
Vychutnáme si individuálne voľno. Fakultatívne je možnosť plavby loďou do zálivu Villerfranche-sur-Mer, kde uvidíme vily slávnych osobností ako Bono z U2, Elton John… Taktiež je možné využiť čas na posledné nákupy alebo pobyt pri mori. Presun na letisko a odlet do Viedne.

Ubytovanie:
3x v hoteli Monsigny 3*.

Stravovanie:
3x raňajky.

Doprava:
Letecky.

Poznámka:
Zmena programu, odletových časov a miest odletu vyhradená.

Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu vrátane letiskových a servisných poplatkov. Transfer BA - letisko - BA. Transfer letisko – hotel – letisko. Výlet vlakom do Monaka. 3x ubytovanie v hoteli Monsigny 3* s raňajkami. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Prepravu počas pobytu v Nice okrem uvedenej. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie.

Krajiny

Zobraziť všetky »


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.