Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Wachau - Od zámku k zámku

Wachau - Od zámku k zámku Artstetten Wachau - Od zámku k zámku Schallaburg Artstetten Wachau - Od zámku k zámku Wachau - Od zámku k zámku Wachau - Od zámku k zámku
Destinácia: Rakúsko, Dolné Rakúsko
Kód zájazdu: 1323479
Cena od: 45 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

17.08.2024 1 deň First Minute 45 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
Tri nádherné zámky v údolí Wachau vám čarovným spôsobom spestria deň a oživia tak historické príbehy vzkriesené do dnešnej podoby. Impozantný renesančný zámok Schallaburg, zámok  Arstetten ako cisárske rodinné sídlo a posledné miesto odpočinku následníka trónu Františka Ferdinanda a zámok Grafenegg obsypaný romantikou pulzujúcou všade navôkol.
1-dňový zájazd

1. deň:
Odchod zo Slovenska cca o 07:00 h do Dolného Rakúska. Prvou zastávkou bude impozantný zámok Schallaburg (170 km od Bratislavy), ktorý sa nachádza neďaleko mesta Melk a patrí k najkrajším renesančným zámkom na sever od Álp. Zámok Schallaburg získal svoj dnešný vzhľad v 16. storočí. Na veľkom nádvorí zámku môžu návštevníci obdivovať unikátnu terakotovú mozaiku. Zámok je každoročne miestom zaujímavej výstavy. Po prehliadke pokračujeme na neďaleký zámok Artstetten, rodinného sídla a letnej rezidencie cisárskej rodiny. Zámok sa stal aj posledným miestom odpočinku pre následníka trónu Františka Ferdinanda a jeho manželku Sofiu, vojvodkyňu von Hohenberg. Obaja zahynuli pri atentáte v Sarajeve. Na záver nás čaká prehliadka zámku Grafenegg. História zámku siaha od malej osady s mlynom na rieke Kamp ku kniežaciemu sídlu. Po prehliadke zámku návrat na Slovensko s príchodom do Bratislavy vo večerných hodinách (cca o 21:00 h).

Doprava:
Autokar.

Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK SATUR.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.