Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Dánsky Legoland, Givskud ZOO, Lalandia

Destinácia: Dánsko, Južný región, Billund - Legoland
Kód zájazdu: 1322283
Cena od: 989,88 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

29.07.2024 4 dni First Minute 989,88 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Úvod:
5-dňový letecký zájazd


Úvod:
Dánsky Legoland dávno vie, že ponúka fantastické zážitky, ktoré sú skutočne pre všetkých. Užijeme si 50 rôznych aktivít, pôsobivé Lego modely, budovy postavené z miliónov kociek, Eiffelovu vežu či Big Ben. Až piatimi hviezdičkami ocenené zoo Givskud so 700 zvieratami a 70 druhmi nás vovedie do sveta zvieracej ríše. Chodníky v dĺžke 6 km sú plné slonov, tiav či goríl. Práve tu môžeme prejsť územím levov, cez "Severnú a Južnú Ameriku", africkú savanu alebo parkom, ktorý stráži viac 40 obrovských dinosaurov. Ešte si skočíme do "stredomorského sveta" Lalandia, kde je najväčší škandinávsky vodný park či ihrisko Monky Tonky, plné zábavy. 


Program:
1. deň:
Vitajte na zábavnom zájazde nielen pre deti. Začalo to príbehom krátko po vojne, kedy dvaja zakladatelia získali vzorky do seba zapadajúcich plastových dielikov a vzniklo tak lego. Náš výlet začne príletom do Billundu. Dánske mestečko na Jutskom polostrove, kde nájdeme jeden z najznámejších zábavných parkov, Legoland.

2. deň:
Dnes navštívime najväčšiu atrakciu, ktorá poteší nielen deti, ale určite aj rodičov. Práve na tomto mieste naše spomienky na detstvo ožijú a pripravíme si pôdu na nové zážitky. Legoland, v doslovnom preklade „pekne sa hraj“, je zábavný park stavebnice Lego a tiež svet zábavy, nespútanej kreativity a inovácií. Hneď pri vchode nás privíta rozprávkar Hans Christian Andersen s otvorenou knihou a rôzne miniatúry dánskych významných pamiatok. Uvidíme tu tiež vybudovaný Amsterdam. Niektoré postavičky zachytíme dokonca v pohybe. Kto chce zažiť safari v lego autíčku, kde sú zvieratá vyrobené opäť zo stavebnice LEGO? Nádejných budúcich kozmonautov zaujme kozmická základňa. Alebo sa prevezieme na loďke a obzrieme si lego hrad. Jedna časť parku je dokonca venovaná malým experimentom. A práve tu môžeme popustiť uzdu fantázii a postaviť si z kociek svoj nápad. Strávime tu celý deň plný hravosti a zážitkov.

3. deň:
Vstúpime do safari parku Givskud ZOO. Prejazdíme africkú Saharu a na dosah rúk budeme mať africké zvieratá. V parku nájdeme 120 zvierat z celého sveta. Neskôr sa opäť presunieme do Billundu. Tentokrát zájdeme do severského aquaparku Lalandia, v ktorom zažijeme vodné dobrodružstvá aj oddych.

4. deň:
Po raňajkách budeme mať voľný program a neskôr odletíme do Viedne.


Poznámka:
Zmena letových časoch, odletových miest a programu vyhradená.


Ubytovanie:
hotel 3*

Stravovanie:
raňajky

Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu vrátane letiskových a servisných poplatkov. Transfer BA - letisko - BA. Transfer letisko - hotel - letisko. Autokarovú dopravu počas výletu do Givskud ZOO. 3 x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie.

Doprava:
Letecká

Legoland


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.