Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

MSC DIVINA

MSC DIVINA_1 MSC DIVINA_7 MSC DIVINA_6 MSC DIVINA_5 MSC DIVINA_4 MSC DIVINA_3 MSC DIVINA_2
Destinácia: Taliansko, Lazio (Rím), Rím
Kód zájazdu: 1319340
Cena od: 1 339 €
Príplatky od: 244 €
Plavby

Výber termínu

23.05.2024 10 dní Last Minute 1 339 € +244 € kombinovaná

Popis zájazdu

Popis:
PLAVBA so slovenským SPRIEVODCOM a autobusovou DOPRAVOU zo SLOVENSKA
CIVITAVECCHIA Rím · MYKONOS · IZMIR · SANTORINI · NEAPOL · CIVITAVECCHIA Rím


Program:
1. deň:
Odchod autobusu zo Slovenska v neskorších popoludňajších hodinách NON STOP do Talianska cez Rakúsko. Počas cesty do prístavu vás náš sprievodca oboznámi so životom na palube lodí MSC Cruises, organizačnými pokynmi a programom zájazdu.

2. deň:
V dopoludňajších hodinách príchod do Ríma, presun do prístavu v CIVITAVECCHIA. Registrácia a check-in na loď. V popoludňajších hodinách zoznamovacia prehliadka s loďou, ubytovanie a bezpečnostný nácvik pred vyplávaním. Plánované odplávanie z prístavu o cca 17.00 hod.

3. deň:
Plavba po mori Voľný deň môžete využiť k návšteve lodných kúpeľov, fitness centra, kaviarne, knižnice, kina alebo divadla. Prípadne môžete len tak odpočívať na palube lodi, tešiť sa zo slnečných dní na mori, užívať si skvelé nápoje v lodnom bare.

4. deň:
Priplávanie o cca 13.00 hod. na grécky ostrov MYKONOS, zaujímavý najmä úzkymi uličkami s malými bielymi domčekmi s modrými okenicami a taktiež ikonickými veternými mlynmi, ktoré dotvárajú scenériu ostrova. Ostrov je veľmi obľúbené miesto aj pre mladých ľudí, vďaka množstvu diskotékových barov, ktoré hosťujú svetoznámych DJ-ov. Plánované odplávanie o cca 23.00 hod.

5. deň:
Priplávanie o cca 09.00 hod. do IZMIRU, tretieho najväčšieho mesta Turecka, kedysi prezývaného aj „Perla Egejského mora“. Dominantou mesta je pešia promenáda - bulvár, ktorá ústi do centrálneho námestia Konak s osmanskou vežu s hodinami. Veža je spolu s pomníkom Atatürka, považovaná za symbol mesta. Plánované odplávanie o cca 17.00 hod.

6. deň:
Priplávanie o cca 08.00 hod. na najzaujímavejší, romantický a turisticky najatraktívnejší ostrov SANTORINI v Grécku, známy bielymi domčekmi s modrými strechami. Plánované odplávanie o cca 18.00 hod.

7. deň:
Plavba po mori Voľný deň môžete využiť k návšteve lodných kúpeľov, fitness centra, kaviarne, knižnice, kina alebo divadla. Prípadne môžete len tak odpočívať na palube lodi, tešiť sa zo slnečných dní na mori, užívať si skvelé nápoje v lodnom bare.

8. deň:
Priplávanie o cca 11.00 hod. do talianskeho prístavného mesta NEAPOL, ktoré láka návštevníkov nielen svojou bohatou históriou ale taktiež najslávnejšími vykopávkami na svete v blízkovis, Pompejami a neďalekou sopkou Vezuv, ktorá poznamenala históriu. Plánované odplávanie o cca 20.00 hod.

9. deň:
Návrat do talianskeho prístavu v CIVITAVECCHIA o cca 07.00 hod., vylodenie krátka prehliadka RÍMA* Prehliadka so slovenským sprievodcom, s ktorým navštívite všetky dostupné zaujímavosti. Vo večerných hodinách odchod na Slovensko. (*uskutoční sa v prípade záujmu).

10. deň:
Príchod na Slovensko v ranných resp. dopoludňajších hodinách.


Stravovanie:
plná penzia

Doprava:
bus

Zľavy:
prístelky pre dospelé osoby alebo deti sú možné na vyžiadanie.

Poznámky:
Počas zastávok v jednotlivých prístavoch možnosť fakultatívneho výletu do okolia so sprievodcom lodnej spoločnosti MSC (v anglickom jazyku) resp. podľa záujmu so slovensky hovoriacim sprievodcom alebo absolvovať individuálny program.

Rím


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.