Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Z Monte Carla do Cinque Terre

Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd Z Monte Carla do Cinque Terre, poznávací zájazd
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1307495
Cena od: 1 179 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

12.06.2024 6 dní First Minute 1 179 € +0 € odlet: Viedeň letecká
10.09.2024 6 dní First Minute 1 354,88 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Úvod:
6-dňový letecký zájazd

Perex:
Z oslňujúceho Monte Carla vedie úchvatná trasa pozdĺž ligúrskeho pobrežia až do talianskeho Cinque Terre, farebných stredomorských miest vytesaných do skál. Spoznajte francúzsku eleganciu v Nice, taliansku vášnivosť cez historický Janov, stredoveké vinárske mestečko Dolceaqua, botanickú záhradu Hanbury, spievajúce Sanremo, a užite si plavbu loďou pozdĺž Portofino a kúpanie v známom letovisku Santa Margherita di Ligure. 

Program:

1. deň:
Transfer z Bratislavy na letisko Viedeň, odlet do Nice, krátka prehliadka, presun do Monte Carla, prehliadka, odchod na ubytovanie. Fakultatívne večera.

2. deň:
Raňajky, začiatok prehliadky očarujúcej Ligúrie na južných svahoch horského oblúka okolo Janovského zálivu. Začneme prehliadkou svetoznámej botanickej záhrady Hanbury na myse Mortola. Exotická záhrada s viac ako 3 000 tropických rastlín je jednou z najväčších v Taliansku a ponúka tiež panoramatický výhľad na more.  Pokračovanie do stredovekého vinárskeho mestečka Dolceacqua, nad ktorou sa týči hrad Doria z 12. stor. Mesto charakterizuje most, známy z Monetovho obrazu. Ochutnávka známeho vína Rossese. Odchod do Sanrema, mesta, v ktorom sa koná známy hudobný festival. Po krátkej prehliadke historického centra presun do malebného prímorského mestečka Cervo s úzkymi uličkami a kostolom San Giovanni Battista, týčiaceho sa nad morom. Odchod na ubytovanie. Fakultatívne večera.

3. deň:
Po raňajkách presun do Janova, krásneho mesta s mnohými historickými pamiatkami: Perlou je určite katedrála San Lorenzo z 12 stor., nemenej zaujímavé sú Piazza della Vittoria s impozantným víťazným oblúkom, Piazza de Ferrari, divadlo Teatro Carlo Felice, Piazza Dante s rodným domom Krištofa Kolumba, palác San Giorgio, kráľovský Palazzo Reale a obísť sa nedá ani starý prístav. Zachoval si mnoho budov z minulosti a hlavnou atrakciou je veľké akvárium (druhé najväčšie v Európe) a Morské múzeum. Odchod na ubytovanie. Fakultatívne večera.

4. deň:
Raňajky. Odchod do romantického prímorského mestečka Camogli, pre ktoré sú typické farebné domy na terasách, pomaľované pestrými farbami. Plavba loďou pozdĺž divokého pobrežia Portofínskeho mysu k románskemu kláštoru San Fruttuoso z 8. stor., odrezaného od sveta. Pokračovanie loďou do malebného Portofina, ktoré je obľúbeným miestom fotografov, aj talianskej smotánky. Na záver sa zastavíme v známom letovisku Santa Margherita di Ligura s krásnou promenádou a plážami. Možnosť kúpania. Návrat na ubytovanie. Fakultatívne večera.

5. deň:
Raňajky. Dnes sa presunieme na krásne ligúrske pobrežie. Deň strávime v chránenej divokej oblasti Cinque Terre (UNESCO), s päticou dediniek, ktoré boli až donedávna takmer neprístupné po súši a skoro neznáme pre turistov.  Z mesta La Spezia absolvujeme plavbu výletnou loďou so zastávkami v pobrežných dedinkách Vernazza a Manarola. Odchod na ubytovanie, fakultatívne večera.

6. deň:
Raňajky. Presun na letisko do Florencie, odlet do Viedne, následne transfer do Batislavy.


Ubytovanie:
5 x v hoteli 3*.

Stravovanie:
5 x raňajky.


Doprava:
Letecká, autokarová počas pobytu.


Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu Viedeň – Nice, Florencia/Bologna – Viedeň. Transfer BA – letisko – BA. Miestnu dopravu počas výletov. 5 x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*. Ochutnávku vína.  2 x plavbu loďou. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za 5 večerí. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie.

Krajiny

Zobraziť všetky »


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.