Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Patagónia, Argentína, Brazília + Buzios

Budova parlamentu svedčí o niekdajšom bohatstve Argentíny.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO /uploads/galleries/5016/dsc_0381-2-.jpg Vitajte na krásnom zájazde Patagónia, Argentína, Brazília. Čaká nás krásna príroda, mestá aj pláže a Po dlhom lete pristávame v argentínskom El Calafate. Sme obklopení majestátnymi horami a belasými ja Ako prvý nás čaká výlet na najkrajší a najznámejší z ľadovcov národného parku Los Glaciares PERITO M Naskytne sa Vám dych vyrážajúci pohľad na 60 metrov vysokú ľadovcovú stenu vstupujúcu do jazera. 
fo Čaká nás turistika k najkrajšiemu výhľadu v Chile.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Zmrzlina El Calafate - kto ju ochutná, tak sa vraj do Calafate znova raz vráti. foto: Katarína Foltá Stretneme aj roztomilé guanaká?
foto: archív BUBO Výlet do Torres del Paine stojí za to! Sme tu niekoľko krát do roka!
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Na tento výhľad v živote nezabudnete. Je to niečo úžasné!
foto: archív BUBO Z Calafate odlietame do Buenos Aires.
foto: archív BUBO Buenos Aires bude asi najsympatickejšie hlavné mesto Južnej Ameriky. foto: archív BUBO Farebná proletárska štvrť La Boca, kde sa radi na chvíľu stratíme a budeme loviť skvelé fotografie. Farebná proletárska štvrť La Boca. Kto je slávnejší? František, Maradona či Messi? 
foto: Katarína L Moderné Puerto Madero. foto: archív BUBO Nájdete tu aj skulptúru Floralis Genéricathe. Podľa jej tvorcu Eduarda Catalana „je syntézou všetkýc V rytme tanga...Dámy, strážte si svojich mužov, inak im do náruče padnú tanečnice tanga.
foto: Katar Ak ste gurmán, určite si pochutíte na šťavnatom stejku a pohári Malbecu. foto: Katarína Líšková – BU Maté z listov cezmíny paraguajskej. Má plnú horkú chuť a povzbudí, podobne ako káva alebo čaj. foto: Rytmy tanga na každom kroku. Odporúčame Vám objednať si u nás fakultatívny večer tango show spojení Tu sa modlí k božskému Diegovi.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO V rytme tanga sme ukončili naše rande v Buenos Aires a teraz Iguazú sú pred nami, poďte za nami.
fot Vodopády Iguazú na argentínsko-brazílskej hranici.
foto: archív BUBO Majestátne Iguazú pri pohľade z vrtuľníka (let je fakultatívny a odlieta sa z brazílskej strany). BU Našu púť záverujeme na brazílskej pláži. Víta nás jeden zo siedmich novodobých divov sveta chrániaci Doprajte si luxusné ubytovanie v Rio de Janeiro a oddychujte v najlepších hoteloch. Viac informácií Ráno v luxusnom hoteli Arena, kde si pochutnáte na čerstvých dobrotách. Odporúčame zvoliť si túto do Ráno nás čaká návšteva Sochy Krista na Corcovade kam nás odvezie zubačka. Bude odtiaľto na Rio ten n Okrem Krista Spasiteľa je symbolom Ria aj Cukrová homoľa. Je krajší tento výhľad alebo výhľad na Rio S nohami v piesku si vychutnáme pár kokteilov na slávnej Copacabane.
foto: archív BUBO Večerná Copacabana. Táto pláž žije a doslova si si Vás podmaní.
foto: archív BUBO Alebo vás skôr osloví Ipanema? Z vyhliadky uvidíme všetky najznámejšie pláže Ria.
foto: archív BUBO Želáte si špičkové ubytovanie v Rio de Janeiro? V tom prípade bude JW Marriott Copacabana práve pre JW Marriott je značka, ktorú preferuje pri návšteve aj Barack Obama. foto: JW Marriott Copacabana Užite si Rio z Vášho špičkového hotela z renomovanej siete Marriott, ktorý sa nachádza práve uprostr Brazílske raňajky v Terraneo s výhľadom na oslňujúcu a legendárnu pláž, ktorými naštartujete svoj de Nádherné výhľady na Rio de Janeiro zo strechy. foto: JW Marriott Copacabana Dokonalé spojenie luxusu a komfortu na jednom mieste. Odporúčame Vám zájsť si na večerný drink do ba Najznámejšia homoľa na svete a úžasne vysvietené Rio.
foto: archív BUBO Lanovkou sa dostaneme na Cukrovú homoľu, kde budeme mať dostatok času na fotografovanie, občerstveni Počas pešej prehliadky Ria si pozrieme jeho farebnú stránku a jeho streetart. Toto je len časť najvä Lúčime sa s Riom, čaká nás oddych na Buzios, kam sa dopravíme naším prenajatým BUBO transferom a ces Výborný oddych v brazílskom letovisku.
foto: archív BUBO Pláže Buziosu si vychutnávajú aj legendárne brazílske futbalové hviezdy. Tak prečo by sme tam nešli Latitud Hotel už čaká na Vašu návštevu v atraktívnom brazílskom dovolenkovom meste, v Buziose. foto: Trojhviezdičkový hotel, ktorý ma príjemný dizajn a krásnu záhradu. foto: Hotel Latitud Búzios Tu budete oddychovať a nasávať pohodovú atmosféru mesta a pláži, kam chodia oddychovať aj brazílske A samozrejmosťou je aj WIFI, ktorá isto každého poteší. Ostávate v spojení s rodinou a priateľmi. Id V hoteli je aj snack bar, sauna a vonkajší príjemný bazén s lehátkami. foto: Hotel Latitud Búzios Vo svojich klimatizovaných izbách si nájdete aj minibar, TV, chladničku, trezor, súkromnú kúpeľňu vy Po 3 nociach na plážach brazílskych celebrít odchádzate prenajatým BUBO transferom naspäť na letisko
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333931
Cena od: 6 055 €
Príplatky od: 1 170 €
Doprava: letecká
Termín: 26.05.2024 19/18 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83440038

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
El Calafate Typ ubytovania:
Argentína, Santa Cruz, El Calafate
Buenos Aires
Argentína, Buenos Aires
Foz do Iguacu
Brazília, Parana, Foz do Iguacu
Rio de Janeiro
Brazília, Rio de Janeiro
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.