Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Chile - Patagónia a Veľkonočný ostrov

Začíname v hlavnom meste Santiago de Chile. Prekvapí Vás tu európska atmosféra. foto: archív BUBO Plaza de Armas. Vitajte v Chile! foto: archív BUBO /uploads/usr/10908/zajazdy/chile/patagonia_front.jpg Fotografie, ktoré poznáme a vždy sme to túžili vidieť naživo... foto: Samuel Kĺč – BUBO Náš najkrajší cieľ „Torres“ (veže) a „Cuernos“ (rohy), každé z nich majú tri vrcholy. Foto: Daniela Lokálni obyvatelia. Je šťastie vidieť aj toto ešte. Foto: Natália Kapinová - BUBO Čo si najviac vážime je to, že máme v našej krásnej malej krajine v ponuke zájazd s takou vysokou úr Santiago de Chile je úchvatné veľkomesto pod vrcholkami Ánd. Foto: Samuel Kĺč - BUBO Nevynechajte možnosť ochutnať niektoré z regionálnych vín. Výber je bohatý.
foto: Ľuboš Fellner – BU BUBO sprievodca v akcii...počúvame životný príbeh Nerudu. foto: Daniela Mihaldová - BUBO A zároveň ochutnáme vynikajúci stejk a vínko. Gurmánske zážitky od prvého dňa. foto: Ľubor Kučera- B Farebné Valparaiso je prezývané aj Perla Pacifiku alebo San Francisco Chile. 
foto: Ľubor Kučera K Chile patrí víno a mnohí sa nevedia rozhodnúť či bolo lepšie argentínske alebo toto z Chile. Foto: Potom preletíme do Punta Arenas - pomerne veterné mesto. Ak si všimnete laná zavesené okolo budov, s Výlet na ostrov Isla Magdalena – k hniezdisku 150 tisíc tučniakov magellanských.
foto: Jozef Zelizná Sme tu. Vitajte v najkrajšom národnom parku Chile, v Torres del Paine
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Belasé jazerá a mohutné hory, Chile. V rozsiahlom národnom parku poznáme miesta, kam sa postaviť pre Keď sa o ne jemne oprie slnko, poviete si, že ste v živote videli len málo krajších scenérií. 
foto: Z exkluzívneho hotela je neuveriteľný výhľad na masív Torres del Paine. Fotografia je z izby kategór Nadčasový luxus v Rio Seranno. Farby príjemne ladia. Fotografia je z izby superior (za doplatok v do Usaďte sa a vychutnajte si ten fantastický výhľad z prémiového hotela s dobrou kávičkou v ruke alebo Možnosť doobjednať si exkluzívny hotel RIO SERRANNO je pri prihlasovaní sa na zájazd. Nájdete ho v d Východ slnka odfotený priamo z exkluzívneho hotela Rio Serrano (za doplatok v doplnkových službách). Pred hotelom Rio Seranno sa nám preháňajú kone.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Náš zájazd je spojením vína, miest a krásnej prírody. Foto: Natália Kapinová - BUBO Počas nášho výletu v Patagónii nás čakajú aj takéto úchvatné výhľady. Foto: Natália Kapinová - BUBO NP Torres del Paine sa nachádza v Chile a je často označovaný ako vôbec najkrajší národný park v Juž NP Torres del Paine sa do zoznamu UNESCO sa dostal v roku 1978, jeho najvyšší vrchol Monte Paine Gra Dnes je v pláne iba zopár kratučkých vychádzok k jazerám, vodopádom a na vyhliadky.  Foto: Katarína Masív vznikol asi pred 12 miliónmi rokov a je tvorený z veľkej časti z granitu.  Foto: Daniela Snová Nezabudnuteľné ráno. Celodenný výlet po národnom parku Torres del Paine.  Foto: Katarína Foltánová - Patagónia je o prírode, ktorá asi len ťažko niekoho sklame. Foto: Natália Kapinová - BUBO NP je známy aj ako miesto, kde môžete vidieť zaujímavú flóru a faunu. Určite stretnete čriedy lamy g V NP Torres del Paine sa nachádza množstvo jazier (Lago Sarmiento, Nordenskjold, Pehoe de Grey), vod Oči by jedli. Vysoká kvalita jedla. Nie je čo riešiť. Na tomto zájazde chutí všetko. foto: Ľuboš Fel Najznámejším jedlom Patagónie však nie je steak, ale jahňacie - Cordero Patagonico. Naše odporúčané Ráno v Patagónii dokáže privítať našich BUBO klientov aj takýmto divadlom. Foto: BUBO archív Chile je snom pre milovníkov prírody. Foto: Natália Kapinová - BUBO S našimi partnermi v krajine máme dlhoročné skúsenosti a vždy sa na BUBO klientov veľmi tešia. foto: Ak nechcete Vyskočte do sedla aj vy. Je to skvelé.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Cestou pravdepodobne stretneme aj roztomilé guanaká.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Celodenný trek k vežiam, ktorý máme pripravený tak, aby ste ho zvládli. Ide o najkrajšiu túru Amerik Túra k najkrajšiemu výhľadu v Chile. foto: Mirka Zelizňáková - BUBO Túto túru pripravil pre Vás riaditeľ BUBO tak, aby ste ju zvládli.. Náš transfer nás celý čas čaká. Nevieme sa vynadívať. Tunajšie hory sú skvostom prírody. foto: Daniela Snováková - BUBO Kto nevidel patagónsky les, nežil na tejto planéte. Toľko krásy! Toto sa oplatí vidieť. foto: Daniel Po 5,5 hodinách pristaneme na malej skale, Veľkonočný ostrov. foto: Samuel Kĺč – BUBO Smiem prosiť? Po hudobno-tanečnom predstavení domácich si môžete vyskúšať ich kostýmy. foto: Martin Orongo, Veľkonočný ostrov. foto: Martin Šimko – BUBO Oči sôch boli vyrobené z koralu. foto: Samuel Kĺč – BUBO Najväčšia záhada ostrova - sochy Moai. foto: Martin Šimko – BUBO Je za nami neuveriteľný kus našej krásnej planéty. Plní zážitkov a vnemov letíme naspäť domov. foto:
Destinácia: Čile
Kód zájazdu: 1333832
Cena od: 6 795 €
Príplatky od: 722 €
Doprava: letecká
Termín: 05.02.2025 14/13 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83616118

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Santiago de Chile Typ ubytovania:
Čile, Santiago Metropolitný región, Santiago Strava:
Punta Arenas
Čile, Magallanes, Punta Arenas
Letisko:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.