Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Patagónia, Argentína, Brazília

Ružový palác ako sídlo prezidenta. Pôjdeme si všetky dôležité fakty. foto: Daniela Snováková - BUBO /uploads/galleries/7343/torres-del-paine-cuernos-del-paine.jpg Po krátkom dvojhodinovom lete nás víta Socha Krista, ktorá stráži Rio de Janeiro. foto: Laura Lackov Vitajte v najkrajšom národnom parku v Chile. Začíname! 
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Vysoké hory a belasé jazerá. Neuveriteľné výhľady.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Stretneme aj guanaká?
foto: archív BUBO Najkrajší ľadovec sveta sa nachádza v Argentíne. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Cesta na najkrajší a najznámejší z ľadovcov národného parku Los Glaciares PERITO MORENO trvá z El Ca Množstvo krásnych chodníkov a vyhliadok. Odfotíme si tento skvost z každého uhľa. Naskytne sa Vám dy Ľadovec je známy svojím praskaním, každý okamih sa z neho časť odlomí a s rachotom sa zrúti do jazer Na ďalší deň vyrážame na celodenný výlet do Chile, návšteva najznámejšieho národného parku Patagónie Svieži patagónsky vzduch si môžete užiť aj na golfe v El Pinar. Posledný deň pobytu v El Calafate bude voľný na individuálne záujmy. Odporúčame objednávku vopred, v Bude príroda v Patagónii to najkrajšie, čo ste na tomto svete videli ? foto: Daniela Snováková - BUB Prehliadky sú spojené s nenáročnou turistikou, fascinujúce pohľady – jazero Lago Sarmiento, Laguna A Po pobyte v Patagónii sa vrátime do Buenos Aires. Je to azda najsympatickejšie mesto Južnej Ameriky? Prekrásna Plaza de Mayo. Centrum hlavného mesta. Bývame odtiaľto iba malý kúsok. foto: Katarína Líšk Uvidíme balkón, z ktorého mávala Evita? foto: Daniela Snováková - BUBO Budova ministerstva zdravotníctva s podobizňou Evy Peron. foto: Katarína Líšková  – BUBO Navštívime aj cintorín Recoleta, kde Evita odpočíva. foto: Daniela Snováková - BUBO Recoleta, to je zvláštne miesto. Mesto v meste. Niečo neuveriteľné. foto: Daniela Snováková - BUBO Nahliadneme aj do modernej štvrte, Puerto Madero. foto: archív BUBO Tango na každom kroku, Buenos Aires. Dámy, strážte si svojich manželov, inak im padnú do náruče tane Maté z listov cezmíny paraguajskej. Má plnú horkú chuť a povzbudí, podobne ako káva alebo čaj. Čas n Farebná proletárska štvrť La Boca, kde sa radi na chvíľu stratíme a budeme veľa fotografovať. foto: Farebné domčeky v sympatickom Buenos Aires. Kto je slávnejší? František, Maradona či Messi?
foto: Ka Fotogenické uličky mesta. foto: Daniela Snováková - BUBO Ak ste gurmán, určite si pochutíte na šťavnatom stejku a pohári Malbecu. foto: Katarína Líšková – BU Svätostánok porteňos, Buenos Aires. Tak tu sa najviac modlí. 
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Buenos Aires s najširšou ulicou na svete nás očarí aj po gurmánskej stránke, aj po pamiatkach a aj p Mauzóleum generála José de San Martína, jedného z najvýznamnejších latinsko-amerických vodcov boja z Nájdete tu aj skulptúru Floralis Genéricathe. Podľa jej tvorcu Eduarda Catalana „je syntézou všetkýc El Ateneo Grand Splendid, tak takéto kníhkupectvo sa len tak nevidí. foto: Laura Lackovičová - BUBO Toto je najkrajšie kníhkupectvo na svete. Musíme tam ísť pozrieť! foto: Daniela Snováková - BUBO Pôvodne tu stálo divadlo, od roku 1919. BUBO sprievodca je stále s nami a trpezlivo vysvetľuje. foto Ráno využite na krásne svieži beh v zelených pľúcach mesta. foto: Daniela Snováková - BUBO Rybník v parku Rosedal alebo navštívite Japonskú záhradu, najväčšiu na svete mimo územia Japonska? f Oáza pokoja. Akoby sme ani neboli v Buenos Aires. Park navštívil aj vtedajší japonský cisár Akihito Možnosť fakultatívneho večera, tango show spojeného s večerou. foto: Daniela Snováková - BUBO Je to tak úžasné a dramatické! Emócie každú sekundu. foto: Daniela Snováková - BUBO Prichádzame priamo do prístavu, kde už na nás čaká loď a môžeme nastupovať na palubu. foto: Laura La Vložte si novú pamäťovú kartu alebo si premažte staré zábery, pretože budete veľa fotiť. foto: Laura Ako ľudia v delte žijú? Majú tu aj svoju školu, kaplnku, potraviny idú kúpiť do prístavu alebo kúpia Vodopády Iguazú na argentínsko-brazílskej hranici patria medzi 7 prírodných divov sveta. foto: archí Vodopády Iguazú. Takto sa nám otvára pohľad na veľkolepé prírodné divadlo. foto: Daniela Snováková - Na argentínskej strane sú vybudované chodníčky, z ktorých veľmi dobre vidno vodopády z rôznych uhlov Pohľady, ktorých sa nevieme nabažiť. Priestor na fotky z každého uhla. foto: Daniela Snováková - BUB Lietajú tu desiatky farebných motýľov, ktoré si sadnú na vašu ruku alebo tašku a budete si ich nosiť Voda sa tu v prepade dlhom asi 2,7 km rúti cez okraj lávovej plošiny do hĺbky cca 70 metrov. Je to n Vtáčí park Iguazú nás zoznámi s exotickými obyvateľmi týchto končín. Tento zájazd si obľúbia aj vaše Vtáčí park Iguazú, kde vtáky voľné lietajú. Uvidíme tu napr. papagáje, plameniaky a ak budeme mať šť Ďalší miestny obyvateľ. Ak budeme mať oči dobre otvorené, ulovíme množstvo krásnych fotografií. foto Iguazú sú pred nami, poďte za mnou.
foto: Laura Lackovičová – BUBO Iguazu sa nachádzajú presne na brazílsko-argentínskej hranici. V cene zájazdu je prehliadka argentín Majestátne Iguazú pri pohľade z helikoptéry. Let je fakultatívny (odlieta sa z brazílskej strany!). Vláčikom sa odvezieme k jednému z novodobých divov sveta na Corcovade, soche Krista. Z krásneho výhľ Z Corcovada rozoznávame pláže Ria. Je to Ipanema? Či Copacabana? foto: Laura Lackovičová - BUBO Ktorý pohľad na Rio je ten najkrajší. BUBO klienti, čo videli, sa dodnes nezhodli. foto: Daniela Sno Rio to sú aj favely. Kde sa nachádzajú? Kto v nich býva? foto: Daniela Snováková - BUBO Výhľady zo strešnej terasy luxusných hotelov stoja za to. Vezmite si dron! Zábery budú úžasné! foto: Doprajte si špičkové bývanie v Rio de Janeiro. Možnosť zvoliť si nadčasový luxus priamo na najznámej Ráno si pochutnáte na výborných raňajkách s výhľadom na pláž. 
foto: JW Marriott Copacabana Aj JW má nádhernú terasu s bazénom, z ktorej sa budete kochať pri takomto západe slnka s drinkom v r JW je značka, ktorú preferuje aj Obama pri svojej návšteve mesta. 
foto: JW Marriott Copacabana Odporúčame zájsť si na večerný drink na strechu hotela. Nachádza sa tu aj pojazdný streetfood príves Rio to je temperament. Ak s nami navštívite v jarnom termíne karneval, budete z neho ešte viac nadše Mimo termínu si možno niektorí budete chcieť vyskúšať aj takéto krásne kostýmy na sambu. foto: Ľuboš Naša prehliadka pokračuje na Cukrovú homoľu kam nás vyvezie lanovka. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Exotické Rio. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Niekto povedal: Prišiel som do Ria zomrieť, no keď uvidel práve tento pohľad, rozhodol sa žiť! foto: Z Cukrovej homole je možnosť fakultatívneho letu helikoptérou. BUBO sprievodca Vám túto možnosť spro Možnosť letu je či už na pláže, ponad mesto až k samotnej soche Krista. Od Vašej preferencie a dĺžky Krásna dlažba má pripomínať vlny Copacabany. Bývame tak blízko! foto: Ľuboš Fellner - BUBO Miestne dievčatá. Budú Brazílčania pre Vás tí najkrajší ľudia na svete? Rozhodne majú temperament. f Počas pešej prehliadky mesta sa zatúlame hlbšie do uličiek s BUBO sprievodcom. Čo dnes robia Carioca Zavítame aj do Múzea zajtrajška. foto: Jozef Zelizňák - BUBO Máte na večer chuť na naozaj dobré hovädzie? V Brazílii ochutnáme známe Churrasco, hovädzie pečené n Tento zájazd je veľmi gurmánsky. Lovíme zážitky od rána do noci. foto: Daniela Snováková - BUBO Štadión Maracana (Rei Pele) a jeho atmosféra. Ak sa bude konať zápas, Váš BUBO sprievodca Vám poradí Na zájazde je možnosť vybrať si v Rio de Janeiro aj 4-hviezdičkový hotel Arena. foto: Arena Copacaba Ráno v luxusnom hoteli, kde si pochutnáte na čerstvých dobrotách. foto: Arena Copacabana Rio de Jane Výhľady na širokánsku pláž. Už balíte? foto: Ľuboš Fellner - BUBO Luxusný hotel Arena Copacabana Rio de Janeiro. V prvej línii pred plážou Copacabana. foto: Arena Cop Západy slnka nad Riom sú nádherné. Poseďte si s drinkom v ruke a vychutnávajte si tie výhľady. foto: Večerná Ipanema.
foto: archív BUBO Večerná zábava na Copacabane.
foto: archív BUBO Odchádzame domov o trochu viac Cariocas. foto: Ľuboš Fellner - BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333627
Cena od: 5 394 €
Príplatky od: 1 156 €
Doprava: letecká
Termín: 26.05.2024 16/15 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83372984

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
El Calafate Typ ubytovania:
Argentína, Santa Cruz, El Calafate
Buenos Aires
Argentína, Buenos Aires
Foz do Iguacu
Brazília, Parana, Foz do Iguacu
Rio de Janeiro
Brazília, Rio de Janeiro
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.