Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Papua Nová Guinea, luxusný Singapur a Fiji

V našej ponuke doplnkových služieb k tomuto zájazdu nájdete Najlepšie hotely sveta: Kokomo Private I Typ izby Beach Front Villas so súkromným bazénom.  foto: Kokomo Island /uploads/usr/3452/fiji.jpg Ľuboš Fellner Vás pozýva na exotickú cestu Papuou s oddychom na fantastickom Fiji. Prešiel ho 7 krát Ako hodnotí pláže na tomto ostrove? Ak Vás zaujíma viac o nepoznanej Oceánii, prečítajte si Ľubošov Čaká Vás fantastická cesta Papuou a 5 dní oddychu na Fiji. foto: Kokomo Island Úžasné ihrisko Natadola Bay Užite si pobyt na Fiji na súkromnom ostrove v luxusnom plážovom rezorte Kokomo Private Island. foto: Výhľad z Vašej izby typu Beach Front Villas. foto: Kokomo Island Na privátny ostrov Kokomo sa dostane z hlavného ostrova Nadi hydroplánom/helikoptérou. foto: Kokomo Vychutnávať si budete absolútny pokoj. foto: Kokomo Island Kokomo Private Island Fiji ponúka rôzne druhy aktivít. foto: Kokomo Island Cvičíte jogu? Tu si ju môžete vyskúšať na plávajúcom móle.  foto: Kokomo Island Pre aktívnych klientov odporúčame skúsiť paddle board.  foto: Kokomo Island Plavenie sa na mini catamarane.  foto: Kokomo Island V reštaurácií ochutnáte to najlepšie poké od šéfkuchárky Caroliny Oakleyovej.  foto: Kokomo Island Alebo si užijete privátnu party na ostrove?  foto: Kokomo Island Poldňová rybačka z paluby luxusnej jachty Riviera 4000 Expres. foto: Kokomo Island Beach Front Villas.  foto: Kokomo Island Alebo si vyberte z ponuky náš BUBO Prémium: INTERCONTINENTAL FIJI s raňajkami. Intercontinental leží na jednej z najkrajších pláží na ostrove, Natadola. Intercontinental Fiji je určený pre náročnejších klientov, ktorí si potrpia na luxuse. 5 nocí ubytovanie v luxusnom rezorte na Fiji INTERCONTINENTAL s raňajkami. Večerná ohňová šou v hoteli Intercontinental. Pláž luxusného rezortu INTERCONTINENTAL. Pre milovníkov golfu je tu 18-jamkové ihrisko. Ak by ste si mali vybrať  jediné miesto kam ísť tak poďte sem. Pláže pri ostatných rezortoch nie sú Dokonalý relax na Fiji. V základnej cene zájazdu je 5 nocí v luxusnom rezorte SOFITEL FIJI s raňajkami. Obľúbený relax v Sofitel Fiji. Odporúčame si užiť let v business class triede.
Foto: Ľuboš Fellnes - BUBO Príchod do luxusného hotela Marina Bay Sands. To, čo je pre Paríž Eiffelova veža, je dnes pre Singap Čaká nás noc v najikonickejšej stavbe Singapuru. foto: Marina Bay Sands Izba v Marina Bay Sands. foto: Marina Bay Sands Budova v tvare nádherného lotosu hostí Art Science Museum. foto: Marina Bay Sands Prejdite sa popod gigantické stromy, navštívte mega skleník s flórou celého sveta. Foto: Martin Šimk Superstromy v singapurských záhradách. foto?: Ľuboš Fellner - BUBO Vychutnáte si aj západ slnka nad Gardens by the Bay a skleníkmi s botanickou záhradou? foto: Ľuboš F Nekonečný bazén a deň, ktorý zdá sa nikdy nekončí. Príjemná aklimatizácia. foto: Ľuboš Fellner - BUB Vybrať si môžete z až 80 reštaurácií. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Luxus, ktorý si zaslúžite. foto: Marina Bay Sands Reštaurácia v hoteli Marina Bay Sands je samozrejme topkou v celom meste. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Počkajte si na svetelné show, ktorá sa odohráva priamo na Vašom hoteli. Foto: Martin Šimko - BUBO Most v tvare DNA.
Foto: Martin Šimko - BUBO Dedinka Hanuabada v hlavnom meste Port Moresby, kde domorodci žijú v domoch postavených na drevených Izolované hlavné mesto, ktoré nie je spojené so zvyškom krajiny žiadnou cestou iba lietadlom. No aj Rybia tržnica v hlavnom meste Port Moresby.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO 857 rozličných jazykov, stovky kmeňov, maximálna exotika. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Úvod do kmeňovej kultúry ako sa patrí. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Sme lovci ľudožrútov! Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Uvidíme aj tradičné kmeňové tance. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Aj mladá generácia má záujem si udržať kmeňové tradície. Foto: Martin Šimko - BUBO Dominantný kmeň silných chlapov Huli.
Foto: Martin Šimko - BUBO Babylon kmeňov spoznáme cez ich rozličné vzory, odevy, masky, totemy. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Sme vo výške cca 1700 metrov. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Najobávanejší kmeň v celej PNG.
Foto: Martin Šimko - BUBO Exotické kmene, ktoré nenájdete nikde inde na svete. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Globalizácia je nezastaviteľná. Možno sme my poslednou generáciou, ktorá vie tieto portréty zrealizo Ide o svet, ktorý skončil včera. No tu akosi stále pokračuje. Papua je úžasná v tom, že práve tu sa Fascinujúci život kmeňov, ktoré z našej planéty rýchlo miznú. Nie je také ľahké nafotiť tieto portré Fascinujúci život kmeňov, ktoré z našej planéty rýchlo miznú. Nie je také ľahké nafotiť tieto portré Po tzv. „diaľnici vysočiny“, kamenistej ceste, drsnou, zelenou krajinou sa presunieme do úrodného úd Fascinujúca vysočina PNG.
Foto: Martin Šimko - BUBO Krásne portréty domorodcov na každom kroku. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Asaro je domov slávnych Bahenní muži a ich fascinujúci životný príbeh.
Foto: Martin Šimko - BUBO Nahé telá potreté blatom, ktoré zaschnuté zanecháva biely odtieň na tmavom tele. foto: Ľuboš Fellner Krásne portréty bahenných mužov.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Krásne pomaľované ženy z rôznych kmeňov. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Papua Nová Guinea leží na 2. najväčšom ostrove sveta, kde si domorodci z iných kmeňov nerozumejú čas Fascinujúci život kmeňov, ktoré z našej planéty rýchlo miznú. Nie je také ľahké nafotiť tieto portré Územím Chimbu sa dostaneme do Kundiawy skrytej v tieni najvyššej hory krajiny Mt. Wilhelm. Foto: Ľub Exotický kmeň si prezerá katalóg BUBO. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Domorodci majú málo, ale aj napriek tomu sú šťastní. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Dnes máme v pláne prísť do prístavného mesta Lae, ktoré je najdôležitejším prístavom v krajine a dru
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333062
Cena od: 9 650 €
Príplatky od: 833 €
Doprava: letecká
Termín: 24.07.2024 16/15 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83307944

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Singapur Typ ubytovania:
Singapur, Singapur
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.