Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Ekvádor - Galapágy a Kolumbia

/uploads/usr/10898/alenaspisakova_kolumbiaudoliecocora2.jpg Úvod odštartujeme vo veľkom. Vitajte v prírodnom laboratóriu menom - Galapágy. 
foto: Ľuboš Fellner Pestrofarebná Kolumbia a ekologické Galapágy - úžasná kombinácia. Každý deň nasadáme na náš zodiak a vystupujeme na ostrovoch a plážičkách. 
foto: Ľuboš Fellner – BUB Sme na rovníku a Vy tu bežne viete plávať s tuleňmi. 
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Keď Charles Darwin uvidel plávajúce leguány a všimol si rozdiel oproti suchozemským - napríklad, že Keď si Charles Darwin všimol, že morské iguany majú silné pazúry prispôsobené tomu, aby sa vedeli za Rudo rozmýšľa o živote, podobne ako kedysi Charles. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Sme 1000 km ďaleko od kontinentu. Vzdialenosť, ktorú iné živočíchy nevedeli prekonať a preto Galapágy ostali takým výnimočným miestom. Dnes vedci tvrdia, že sa evolučne živočíchy a teda aj ľudia nemenia iba z generácie na generáciu. Al “Neprežijú tí najväčší a najsilnejší, ale tí, ktorí sa čo najlepšie dokážu prispôsobiť” foto: Ľuboš Záujemcovia o šnorchlovanie či potápanie sa môžu na čo tešiť. foto: Frederik Schwall - BUBO Hodinová prechádzka po najkrajšej pláži ostrova a zrejme aj celých Galapág. Bielučký piesok a modré Okolo nás je zrazu zeleň a my dávame pozor, aby sme nezrazili korytnačku obrovskú – na tomto ostrove A tu je jedna. Kto ich teraz ohrozuje? foto: Peter Droba - BUBO Obrovské korytnačky priamo na Galapágoch obdivuje aj riaditeľ BUBO, Ľuboš Fellner, Foto: Leon Zelený Zvláštne vtáky, ktoré máme v BUBO radi- volajú sa Booby (čítaj Bubi). Po slovensky Sula modronohá. 
V Ekvádore a na Galapágoch budeme obdivovať unikátne rastliny a živočíchy. Foto: Štefan Bielik - BUB Nádherné rastliny v hmlovom lese. Foto: Štefan Bielik - BUBO Celodenná prehliadka jedného z najpokojnejších juhoamerických miest. Historické Quito. 
foto: archív Zájazd je aj o skvelej kávičke.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Koloniálne pamiatky v Quite budú vďačným terčom fotografovania.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Honosný kostol Santo Domingo.  Foto: Štefan Bielik - BUBO A aj o skvelej čokoláde.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Chilli patrí neodmysliteľne k ekvádorskej kuchyni.
foto: archív BUBO Vedeli ste, že panamský klobúk pochádza z Ekvádoru? 
foto: archív BUBO Prekročte rovník s BUBO.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Stred sveta, rovník len kúsok od Quita. 
foto: archív BUBO Privítanie čajom z koky na vrchole nad Bogotou.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Lanovka na Monserrate. 
foto: archív BUBO Centrálna Bogota, mesta zlata v tieni Ánd. 
foto: archív BUBO Náš BUBO autobus je pripravený na štart do nového dňa.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Historická štvrť La Candelaria v hlavnom meste Kolumbie.
foto: archív BUBO Patrónka Kolumbie v podzemnej jaskyni zo soli. 
foto: archív BUBO Soľná baňa a kostol. foto: archív BUBO Katedrála zo soli hlboko pod zemou. Fantastický zážitok. foto: archív BUBO Náš obed v Zipaquirá sa už pripravuje. Foto: Štefan Bielik - BUBO Obed v Zipaquirá pozostáva z rôznych druhov mäsa. Foto: Štefan Bielik - BUBO Vyrážame na sever od Bogoty smer Eldorádo. Konečne budete stáť na mieste, kde sa našlo najviac zlata BUBO sprievodcovia v Kolumbii žijú. S nimi uvidíte a pochopíte viac.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Na staručkých džípoch do najkrajšej prírody štátu kde všetko rastie rýchlejšie. 
foto: Ľuboš Fellner Nádherná príroda v okolí Salenta -Zóna Cafetera.
foto: archív BUBO Tento zájazd je aj o káve! Foto: Štefan Bielik - BUBO Detail kávových plantáži. Zásadne arabica.
foto: archív BUBO Najlepšia káva na svete, dajte si v Casa del cefé Columbia Supremo. 
foto: archív BUBO V programe máme aj ochutnávku tej najlepšej kávy. 
foto: archív BUBO Prednáška o káve a následne praktická časť. Foto: Štefan Bielik - BUBO Dokonalá šálka kávy v najkrajšej krajine Južnej Ameriky. Foto: Štefan Bielik - BUBO Rozdelíme sa do skupín a vojdeme do údolia plného kolibríkov. 
foto: archív BUBO A paliem a vodopádov. 
foto: archív BUBO Pestrofarebné kolibríky. 
foto: archív BUBO Bubáci v zelených kolumbijských Andách. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Najvyššie palmy sveta. Sú 3x vyššie ako tie v Dubaji a 2x vyššie ako tie na Bora Bora. foto: Ľuboš F Ľahký treking džungľou. Alebo vyskúšate jazdu na koňoch? Sme rozdelení do skupín -myslíme na každého Pohľad na favely v Medelline. Foto: Štefan Bielik - BUBO Communa 13 v Medelline.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Veľkomesto s nádhernou polohou pod zelenými kopcami Ánd. foto: archív BUBO Odlet ku Karibiku, do mesta kde to žije. 
foto: archív BUBO Fiesta v Cartagene je každý deň. Farebné mesto je pod patronátom UNESCO. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Štýlové a vkusné hotely a reštaurácie. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Nezabudneme ani na nočné potulky. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Námestie Santa Teresa. foto: archív BUBO Kostol sv. Petra Klavera a nádherná vyhliadka na najkrajšie mesto Kolumbie. foto: archív BUBO Kolumbia to je kvalita, nebývalá na Južnú Ameriku. foto: archív BUBO V takejto ľanovej guayabere si preberal Nobelovu cenu za literatúru Gabriel Garcia Marquez. foto: Ľu Sexy Kolumbia. Mnohé miestne Nádherné katedrály a náboženský odkaz Španielov. foto: archív BUBO Pevné obranné múry historickej Cartageny a tradičná jazda na kočoch. foto: archív BUBO Intercontinental Cartagena - najluxusnejší hotel v oblasti. BUBO odporúča. Intercontinental Cartagena - viac info v doplnkových službách k zájazdu. Intercontinental Cartagena Západy slnka sú romantické priam gýčové. Foto: Intercontinental Cartagena V luxusných priestoroch hotela Intercontinental Cartagena Gurmáni si aj tu prídu na svoje. Foto: Intercontinental Cartagena Zaslúžený oddych. Foto: Intercontinental Cartagena Intercontinental Cartagena Zájazd ukončíme na pláži pri Cartagene. Foto: Štefan Bielik - BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333061
Cena od: 5 260 €
Príplatky od: 1 245 €
Doprava: letecká
Termín: 13.09.2024 14/13 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83307937

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Quito Typ ubytovania:
Ekvádor, Pichincha, Quito
Santa Cruz ostrov
Ekvádor, Galapágy, Santa Cruz ostrov
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.