Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Paríž - perla na Seine

, autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Eiffelova veža , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Katedrála Notre Dame , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Invalidovňa , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Most Alexandra III. , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Bazilika Sacré Coeur , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Parížsky Pantheon , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Luxemburský palác , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Víťazný oblúk , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Moulin Rouge , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, výhľad na Paríž , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, La Défense , Autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, záhrady vo Versailles , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Bazilika Sacré Coeur , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Tuilerijské záhrady , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Eiffelova veža , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Seina , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, budova opery , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Place de la Concorde , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Eiffelova veža , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, výhľad na Paríž , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Bazilika Sacré Coeur , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Víťazný oblúk , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Katedrála Notre Dame , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Kaplnka St Chapelle , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Luxemburský palác , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Luxemburský palác , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Luxemburský palác , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Parížsky Pantheon , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, výhľad na Paríž , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Place de la Concorde, egyptský obelisk , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, univerzita La Sorbonne , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Palác Versailles , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, Palác Versailles a Apolónova fontána , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, záhrady vo Versailles , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, mapa , autobusový poznávací zájazd, Paríž - perla na Seine, leták
Destinácia: Francúzsko, Ile-de-France (Paríž), Paríž
Kód zájazdu: 1266102
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Najromantickejšie mesto na svete podľa mnohých ľudí. Najočarujúcejšie parky pri zámku Versailles, najkrajší výhľad z Eiffelovej veže, najdrahší obraz v múzeu Louvre, či hrobka najslávnejšieho cisára Napoleona I. Tento poznávací zájazd rozhodne účastníkov presvedčí, že Paríž je skutočnou perlou na Seine.

Ubytovanie: 2x resp. 3x  v hoteli
Stravovanie: 2x resp. 3x raňajky

Paríž - Versailles




Doprava:

autobusová

*poznámka CK: v prípade 3 nocí zájazd ide bez nočnej jazdy tam


Program:

1. deň - odchod zo Slovenska v popoludňajších hodinách, nočný transfer cez Rakúsko a Nemecko do Francúzska, resp. pri zájazde s prenocovaním odchod v skorých ranných hodinách zo Slovenska a večer ubytovanie v hoteli na okraji Paríža a nocľah.
2. deň – príchod do Paríža v dopoludňajších hodinách, resp. v prípade ubytovania raňajky, presun k Eiffelovej veži - nesmrteľný symbol mesta týčiaci sa nad zelenými plochami Marsových polí. Ochutnávka miestnych špecialít na tradičnom francúzskom trhu. Pešia prechádzka Latinskou štvrťou - svetovo preslávená Univerzita Sorbonne, Panthéon – miesto posledného odpočinku francúzskych velikánov, palác Luxembourg – sídlo francúzskeho Senátu s krásnymi záhradami, oáza pokoja a oddychu domácich i turistov. Katedrála Notre Dame, nádherná gotická kaplnka Sainte Chapelle, moderné Centre Pompidou, kostol sv. Magdalény, námestie Place de la Concorde - niekdajšie dejisko mnohopočetných verejných popráv, ktorému dnes dominuje 3000 rokov starý egyptský obelisk. Večer ubytovanie v hoteli a nocľah.
3. deň – raňajky, presun autobusom do Versailles. Návšteva impozantného kráľovského zámku, ktorý bol kedysi politickým srdcom Francúzska a dnes ohuruje svojich návštevníkov prepychovou Zrkadlovou sálou či kráľovskými komnatami. Záhrady patriace k zámku oslovia dokonalou úpravou, množstvom sôch a fontán, taktiež romantickými stavbami Veľký Trianon (postavený pre kráľa Ľudovíta XIV. ako útočisko pred životom na kráľovskom dvore) a Malý Trianon s anglickým parkom, patriaci Márii Antoinette. Popoludní prechádzka pôvabnou štvrťou umelcov Montmartre s bielou Bazilikou Sacré Coeur. Pokračovaním prehliadky je zóna Trocadéro, ktorá poskytuje azda najlepší výhľad na Eiffelovu vežu. Večer návrat do hotela.
4. deň – raňajky, pešia prehliadka centra - Víťazný oblúk Napoleóna I. a elegantný bulvár Champs-Elyseés. Možnosť fakultatívnej vyhliadkovej plavby loďou po Seine – nezabudnuteľný zážitok pre každého návštevníka. Prehliadka priľahlých Tuilerijských záhrad - ako ukážka dokonalej francúzskej záhradnej úpravy. Individuálne voľno, v popoludňajších hodinách možnosť individuálnej návštevy paláca Louvre, ukrývajúceho skvosty európskeho maliarstva a sochárstva rovnomenného múzea.  Vo večerných hodinách odchod z Paríža a tranzit cez Nemecko a Rakúsko.
5. deň – príchod na Slovensko v popoludňajších hodinách.


*pozn.: postupnosť programu sa môže meniť



V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 2x resp. 3x ubytovanie v 2*+/3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc), vstup do Versailles 27EUR (26+), 10EUR (0-25r., ZŤP) - platba na mieste, doprava v meste (napr. metro, vlak a pod.) počas zájazdu po pamiatkách a atrakciách. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov 95 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 90 EUR/2 noci resp. 130 EUR/3 noci., miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 210 EUR. Prípadné vstupy na atrakcie, do múzetí atd. Nástupné miesta: BA – bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA, MT - 25 EUR, KE, PO, PP, LM, RK - 35 EUR. Upozornenie: termín 07.04. - 10.04. - Veľká Noc. Ceny vopred objednaných vstupov sa môžu meniť. CK Turancar si vyhradzuje právo na ich doúčtovanie.  V prípade záujmu o lístky do galérie Louvre je potrebné informovať sa v CK hneď pri objednávaní zájazdu.



Typ stravy:
raňajky

Dni:
5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Eiffelova veža | Versailles | Notre Dame | Louvre


Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?