Kontakt
Tel: +42141500 32 54
Mobil: +421907454341
e-mail: tosmart@tosmart.sk

Národná ulica 3
010 01 ŽILINA

Hotel Eva Sunny Hotel

dvojlôžková izba  s prístelkou dvojlôžková izba  s prístelkou dvojlôžková izba  s prístelkou dvojlôžková izba  s prístelkou dvojlôžková izba  s prístelkou dvojlôžková izba  s prístelkou dvojlôžková izba  s 2 prístelkami suita suita suita suita
Destinácia: Chorvátsko, Rab, Suha Punta
Kód zájazdu: 1056097
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Eva Sunny Hotel

chladnička,minibar minigolf volejbal tenis parkovisko vodné športy na pláži internet, WiFi
Vzdialenosť od centra: 5 km
Vzdialenosť od pláže: 150 m
Obľúbený 4-poschodový hotel v lokalite Suha Punta, v dotyku prírodnej rezervácie Kampor s bujnou vegetáciou, na polostrove Kalifront, 5 km od mesta Rab. Štrkové i pieskové pláže sú vzdialené cca 150 m od hotela, naturistická pláž cca 400 m.

VYBAVENIE:
hotelová reštaurácia s klimatizáciou, bar, aperitív bar, taverna, recepcia so zmenárňou, sejf na recepcii, obchod s tlačou a suvenírmi, Wi fi bezplatne v spoločných priestoroch, TV sála, parkovanie.

UBYTOVANIE:
1-a 2-lôžkové izby s možnosťou až 2 prísteliek, telefón, chladnička za príplatok, kúpeľňa so sprchou alebo vaňou, balkón, časť izieb na morskú stranu. 4-lôžková izba môže mať poschodovú posteľ. Suita - 2 prepojené dvojlôžkové izby s kúpeľňou, balkón s výhľadom na park.

STRAVOVANIE:
raňajky a večere švédske stoly, s nápojmi k večeri v cene neobmedzene – biele alebo červené víno, pivo, voda, malinovka.

ŠPORT A ZÁBAVA:
4 tenisové kurty, kolkáreň v hoteli, minigolf, plážový volejbal, vodné športy. Okolie je ideálne na behanie v prírode, bicykle je možné zapožičať v blízkom hoteli Carolina - 500 m. Animácie v hoteli Carolina, večerná zábava v hoteli Eva alebo v meste Rab – 5 km.

Osvedčenie SACKA

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Nenašli ste, čo hľadáte?